tisdag 30 mars 2010

Påskandet och tomtar på loftet...

Min dag började med förmiddagsträff med duktig skrivaradept. Bagarstugans citrontårta förgyllde tillfället. Två andra personer jag hade ärende till råkade också komma till samma ställe. Jag har noterat det förut: bara man sitter tillräckligt länge på Bagarstugan i Mariehamn så träffar man snart alla man söker, plus släkt, kolleger och vänner. Resten av dagen har jag ägnat åt kapitlet vinden, nu inser jag att jag får lov att göra något annat i kväll för det blev hjärnstrejk eller så har jag tomtar på loftet...

Jag borde bland annat bygga en sänghimmel, rita en säng och måla en soffa, så nog finns det anat att göra än att skriva alltid. Plåtningen av vårt hus för husboken blev i alla fall uppskjuten en vecka på grund av andra orsaker så jag fick lite tidsfrist. Jag hinner i alla fall inte påska i år, men lite ägg, fjädrar och choklad åt ungarna måste jag väl kunna pressa fram. Jag tror jag blivit sekulär på kuppen denna skilsmässovinter.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tussilago i dig
Tussilago i mig
Sannerligen

Katarina Gäddnäs sa...

Vännen, vännen, vännen

Katarina Gäddnäs sa...

Vi har alltid bara ätit ägg från frigående åländska höns. Nä äggen avstår vi nog inte från, men aldrig något annat än från lyckliga höns! men tack för påpekandet!
Kat