tisdag 22 december 2009

Steka köttbullar och skotta snö

Jag hinner inte blogga i juletid som jag gjorde i fjol och kunde lägga ut en massa härliga bilder på julpyssel och annat strax före jul. Det har varit otroligt mycket på jobbet de senaste vecorna. Idag har jag varit första hela dagen ledig på länge. Jag har... ja vad har jag gjort... städat halva köket (för att jag måste inventera kryddlådan för julbaket)... så har jag stekt köttbullar på 3 kg malet kött, pust...bra hjälp av äldsta flickorna.

Jag skall jobba i mellandagarna men ser fram emot ett par dagar julefrid då jag skall läsa och äta choklad och plocka fram köttbullar åt ungarna ur frysen...

Något julbrev har jag inte hunnit skriva, kanske det blir ett trettondagsbrev istället.

Det är underbart med snö. Jag stiger gärna upp nån timme tidigare och skottar så länge det där vita fluffiga hålls på marken.

1 kommentar:

Johanna sa...

Jo jag stiger också med glädje upp och skottar. Fast iofs behöver jag inte stiga upp tidigare än vanligt för att hinna skotta, vi är ju ändå uppe sex... dagispersonalen tittade storögt på oss igår kl åtta då jag sade att barnen är lite andtrutna för att vi varit ute och skottat snö. Julefrid!