söndag 14 februari 2010

Ursäkta avbrottet, hårddisken dog...

208 euro kostade det att få en nya hårddisk inklusive virusprogram, men farbror datordoktorn satte inte tillbaka ett endaste ett skrivprogram. Hmmm... lite svårt att vara författare utan skrivprogram i datorn. Blogga, kan jag dock göra nu och facebooka... men måste tillbaka till den "¤%#/%# datoraffären och köpa NYTT skrivprogram...

Vi har skidat, skottat snö och jag har läst under denna datorfria vecka. Nu skall jag försöka återgå till "normala" rutiner.

3 kommentarer:

Edit sa...

Säkert himmelens skönt med en datorfri vecka, men den hade ju gärna fått avslutas med en vänlig skarv mot vanliga rutiner, inget spring till datorbutiken.

Koko sa...

Äh, lasta i stället ner Open office: www.openoffice.org. Funkar alldeles utmärkt, bara du tänker på att spara i .doc-format om du ska skicka det till nån som inte har Office: Open öppnar nämligen Word, men inte tvärtom. (Jag kan inte Mac så bra, om du nu råkar ha en sån, men antar att det är ungefär samma sak där.) Alldeles gratis, snyggt gränssnitt, men inte så snyggt att man tappar bort sig, och lätt att lära sig om man är van vid t.ex. Word:-)

Anonym sa...

Informative article, totаlly what I wanted to find.
Here is my website ... nycescortservice.us