onsdag 10 mars 2010

Ligger lågt

Det blir inte några Mariehamns litteraturdagar för mig i år, trots att jag egentligen hade tre uppdrag där.
Jag är sjukskriven och beordrad att ligga lågt eller sitta still vid datorn. Det känns konstigt, men också som det enda vettiga just nu.

Lill-Skruttan bestämde i söndags att hon skall flytta till mormor och morfar eftersom mamma är så dum och tråkig. Så nu är hon på Kökar, på fredag kommer hon hem och hälsar på... om inte hemlängtan blir övermäktig tidigare än så.

3 kommentarer:

L8 sa...

Sköt om dig Katarina! Vi saknade dig i måndags men skickar stora, varma, feministiska kramar. Du kommer lämna tomrum på litteraturdagarna, men doktorns ord är order och det kommer fler dagar och fler tillfällen då vi får lotsas genom dina kloka tankar och presentationer.

Paul sa...

Lillskruttan har det bra på Kökar och har varit med på Kökar Rösters sångövning ikväll! Hon tillbringade en stor del av tiden med att vara "nätdomare" vid volleygängets träning. Det var väl lite mera action i det gänget!

Poetcarina sa...

Ja, du kommer att vara saknat på litteraturdagarna, men det hjälps inte - kroppen kräver sitt. Hur frustrerande det än kan kännas emellanåt. Vi börjar bli gamla, Kat ;0), vi orkar inte med vad som helst längre. Orkar inte med att slåss på ALLA fronter samtidigt. Sköt om dej!