söndag 5 december 2010

Sköna söndag

Har haft en underbar Helsingforshelg. Förenat nytta med nöje, men mest nöje. Träffat kära, nära vänner som bjöd på sagolik middag i ett sagolikt hem i Nordsjö. Fina viktiga diskussioner och lite rappakalja och skvaller. Sovit en lång och skön natt och nu skall jag dåsa resten av dagen. Igår fick jag färdigt schalen och handledsvärmare som matchar mössan. Lite produktutveckling återstår, måste hitta passligt tyg att fodra mössan med. Har nu fått så många mössbeställningar så handarbetskvoten är fylld fram till jul.

Nu tänker jag ta ett glas gott rött vin och sjunka ner i soffan och läsa Mia Skäringer eller Siri Hutsvedt, jag har fastnat halvvägs i Hutsvedts nya och en vänlig redaktör ville absolut att jag skulle läsa Skäringer.

Hoppas barnen skottar så jag kommer fram till huset hemma ikväll.

JAg är en lycklig människa med många fina vänner och ljuvliga ungar.

2 kommentarer:

Kat i Åttböle sa...

Berätta sen om Hustvedts bok är bra. Jag tyckte mycket om "Sorgesång", har funderat på att använda mitt presentkort till Lisco på "Den skakande kvinnan".

Katarina Gäddnäs sa...

Nej åttböle-kat, låna hellre min Hustvedt bok. jag gillade också mycket hennes två senaste romaner och såg fram emot att gotta mig åt denna. den intressant, men ingen roman utan en rätt neuro-medicinsk och psykologisk essä-aktig bok om henne själv. Det beror liksom på vad man har för förväntningar, jag hade andra.
Men Mia Skäringer var ännu sämre än jag trodde =(