tisdag 29 mars 2011

En efterlängtad (?!) comeback!


Nu, efter påtryckningar, påminnelser och undringar tar jag mig i kragen och blåser liv i bloggen. Vårvintern har varit alldeles för intensiv med teater, församlingsjobb och privatliv. När man skriver en så här pass personlig blogg som jag gör så blir det svårt i förändrade livsskeden, man kan liksom inte skriva om allt genast, men inte tiga ihjäl det som är viktigast i livet. Jag är i alla fall numera lycklig necessärbo med Teddy.

Nu har vi bara en föreställning kvar att spela av Robert Liewendahls pjäs Arvet på Kumlinge nästa lördag. Jag har varit i ljuvliga Paris på bokmässa och just avklarat Mariehamns litteraturdagar. I lördags passade en av våra katter Minou på att föda fem kattungar i äldsta dotterns garderob. Jag funderar allvarligt på att ställa upp i lagtingsvalet i höst och slutspurtar med boken om Valdemar Nyman. (Detta som en liten uppdatering av mitt liv)

7 kommentarer:

Anna sa...

Hurra! Välkommen tillbaka!

Paul sa...

Nog har vi väntat!

Lisen sa...

Det var tamej Allan på tiden!

Klipptochskuret sa...

Instämmer med föregående!

Pipi sa...

Hurra! Vilka söta kattungar dessutom! Vi funderar på att ta en katt till i huset innan Orvar-katten blir för gammal för att uppfostra en unge. Så, gissa om jag bli sjuk på kattunge!!

Katarina Gäddnäs sa...

Vad roligt att ni saknat mig! Vi har en till katta som väntar ungar, några är tjingade redan, men passa på!

Koko sa...

Så trevligt att du är tillbaka och att livet verkar gå bra :-)

Ursöta småkatter, jag blir också lite kattungesjuk. Men vår katt (vi hade bara en kvar) dog för några veckor sen, så just nu vill jag inte ha någon katt alls, det skulle kännas fel:-(