tisdag 21 oktober 2008

Snart är höstskörden bärgad


Har skött bloggen erbarmligt dåligt den här hösten, men så har den också varit osedvanligt arbetsam. Mitt jobb på bokmässorna de senaste åtta åren har verkligen förändrat min årsrytm. Augusti-oktober består av ett hysteriskt läsande av nyutkommen finlandssvensk/svensk litteratur. Det är ett vansinnigt roligt arbete, som har fått bli mitt universitet på många sätt, men arbetsamt är det. Bokmässohösten i kombination med flytt och renovering har nästan tagit musten ur mig. I år har det inte blivit några höstpromenader, trädgårdsarbete, bär- eller svamputfärder. Har fått vara nöjd om jag hunnit läsa läxor med ungarna, kört på dem och lagat mat, fast inte ens det har jag gjort så mycket. Det har mamma servat och serverat familjen.

Inkommande veckoslut är det Helsingfors bokmässa. Jag har i år "bara" 15 intervjuer, men 25 författarskap att läsa in mig på. Ännu finns en del kvar att läsa, men jag börjar ändå se fram emot att få åka och träffa alla vänner igen.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Lycka till med allt det roliga, som dock säkerligen suger musten ur dig. Hoppas du hinner ströva fritt lite mellan varven också.

Isabella sa...

Men herregud, mänska!