onsdag 24 november 2010

Jag lever nog

..i allra högsta grad, så mycket att bloggandet blivit försummat. Nu skall jag bättra mig och säsongsanpassa bloggen.
Sen sist har församlingsjobbat, promotat boken, gjort ett dussin författarintervjuer (med andra författare), varit på bokkalaset i Ekenäs (mycket roligt), börjat repetera teater (Robert Liewendahls nya pjäs arvet har premiär 21.1 på Alandica), så har vi haft åländsk bokmässa, åländskt poetry slam och gjort teveinslag för Min Morgon och Åland-24 och ikväll var årets sista författaremöte "orden i Norden" med Peter Sandtröm och Maria Zennström. (Jättefin diskussion).

Ja och så har jag brutit axeln och det är fasen inte lätt att sköta hus, ungar och jobb med en bruten axel. I synnerhet inte att köra bil, skotta snö och bära ved eller boklådor. Nu kan jag iaf skriva på datorn, även om det gör ont.
På helsingfors bokmässa gick min telefon sönder och lite före det tappade jag en datormapp med allt jag skrivit de senaste sju åren. Klusterfuck, skriver Bodil Malmsten om... Men jag är rätt nöjd och glad ändå. man får liksom börja från tomt bord och det är härligt med snöyra. Det tycker jag också och hyacinterna doftar, elden knastrar i spisen.

2 kommentarer:

Paul sa...

Började redan misströsta.

Anonym sa...

Du är i fint "litterärt" sällskap med brutna armar.... Du och Ex2 får väl bilda (bok-)klubb!