söndag 23 augusti 2015

Det går sådär...

Idag fick jag min 14 antibiotikados. Jag mår sådär. I fredags kom jag inte ur sängen alls (annat än till sjukhuset) igår mådde jag riktigt ok och gick med i Pridetåget i Mariehamn som lockade glädjande 2000 pers.!

Försov mig i morse efter en dålig natt och när jag i halvpanik kastade mig i bilen märkte jag att jag hade punka på framdäcket, som tur var kom Alvas partner just då och kunde köra mig till sjukhuset.

Orkar inte tänka tanken på att byta däck. Fast vi är ju helt beroende av bil här ute i skogen, måste köra till butiken, till barnens skolbussar. Jag var trött och less och föll sen i gråt över alla mördarsniglar som krälar i trädgården. Stora och feta är de. Får bara lust att bosätta mig i höghus och aldrig mera bry mig om trädgården.

Borreliavärken är kvar i nacken (fast nog mycket lindrigare) och flyttar dessutom nu och då på sig till axlar, skuldror, ryggslutet och höften. Som tur är har jag börjat orka koncentrera mig på att läsa igen, vilket är livsnödvändigt för arbetets skull. Tur att det är i den här fasen av arbetsåret när det mesta kan jobbas hemifrån. Jag har ju inte råd att vara sjukskriven,


Inga kommentarer: